Over mij 

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website!
 

Ik ben Brigit van Ravenhorst, 25 jaar oud en gevestigd in Barneveld (GLD). Bri-Ziet fotografie is ontstaan door mijn liefde voor dieren en fotografie. Tijdens mijn dier en management opleiding op het Groenhorst te Barneveld (nu Aeres MBO Barneveld) heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Sindsdien ben ik ‘besmet’ met het fotografie-virus en kan ik hierin mijn creativiteit laten gaan. Na veel oefenen en diverse cursussen ben ik in juni 2018 voor mijzelf begonnen. Zo ontstond Bri-Ziet fotografie, gespecialiseerd in dierenfotografie*.

 

Dierenfotografie lijkt makkelijk, totdat er zelf een gokje op wordt gewaagd om het te proberen. Een moment zo vastleggen op beeld dat het karakter en de eigenheid van het dier naar voren komt, dat is waar ik voor ga! Om uw huisdier ongedwongen, ontspannen en met veel plezier op beeld vast te leggen haal ik mijn kennis uit mijn eerder genoemde opleiding Dier en management en mijn werkervaringen. Daarnaast ben ik van kleins af aan opgegroeid met honden, doordat mijn ouders een hondenkennel hebben (From Bri-Jos Home)

U hoort het al, ik ben een dierenmens in hart en nieren! Natuurlijk fotografeer ik niet alleen dieren, maar zet ik ook u graag op de foto. Dit mag met én zonder (huis)dier. Voor portret-, familie-, vriendschap-, loveshoot- en zwangerschapsfotografie kunt u altijd contact opnemen. Mijn specialisme ligt bij foto's op locatie. Samen kijken we naar de beste locatie voor uw fotoshoot.
 

Ik zie u en/of uw (huis)dier graag een keer voor mijn camera!
 

Groetjes Brigit
Bri-Ziet fotografie

 

*Sinds juli 2020 niet meer bedrijfsmatig.